De Technologieco. van Shenzhenjelinn, Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOBD2 y-Kabel

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan Hyundai en het Wijfje van Kia OBD2 en de Vrouwelijke Y Kabel van OBD2 met Schot

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan Hyundai en het Wijfje van Kia OBD2 en de Vrouwelijke Y Kabel van OBD2 met Schot

OBD2 OBDII Male to Hyundai and Kia OBD2 Female and OBD2 Female Y Cable with Baffle
OBD2 OBDII Male to Hyundai and Kia OBD2 Female and OBD2 Female Y Cable with Baffle OBD2 OBDII Male to Hyundai and Kia OBD2 Female and OBD2 Female Y Cable with Baffle

Grote Afbeelding :  Het Mannetje van OBD2 OBDII aan Hyundai en het Wijfje van Kia OBD2 en de Vrouwelijke Y Kabel van OBD2 met Schot Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: RoHS
Modelnummer: OBD2 OBDII
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 stuks
Prijs: Please email us for prices
Verpakking Details: PE zakken en dan kartons
Levertijd: 3-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Payoneer, Western Union, Paypal, L/C
Levering vermogen: 50.000 PC's per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Spelden van de mannelijke stop van OBD2: koper, vernikkeld of verguld Terminals van de vrouwelijke schakelaar van OBD2: koper, vernikkeld of verguld
Het testen: 100% open, plotseling en juffrouw-draad het testen Testend Voltage: DC300V 5M ohm/10ms
Hoog licht:

OBDII-splitserskabel

,

De kabel van Hyundai J1962 Y

,

De kabel van Kia OBD2 Y

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan Hyundai en het Wijfje van Kia OBD2 en de Vrouwelijke Y Kabel van OBD2 met Schot
   
 
Specificatie

 

OBD2 mannelijke stop norm
Spelden van de mannelijke stop van OBD2 koper, vernikkeld of verguld
Overmold van de mannelijke stop van OBD2 rechtstreeks
Hyundai en de vrouwelijke schakelaar van Kia OBD2 equivalent van origineel
De gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 norm, met KET-terminals
Terminals van de vrouwelijke schakelaars van OBD2 koper, vernikkeld of verguld
Overmold van de vrouwelijke schakelaar van OBD2 rechtstreeks
Het materiaal van overmolded deel Pvc
Kabelvorm ronde
Draad 26AWG, zuiver koper
Materiaal van de mannelijke en vrouwelijke schakelaars van OBD2 PA66
Speldtaak of speld uit aangepast
Kabellengte aangepast
Contactweerstand 3 ohmmax.
Isolatieweerstand 5M ohm min.
Het werk Temperatuur −25℃ ~ +85℃
Het testen 100% open, plotseling en juffrouw-draad het testen
Testend Voltage DC300V 5M ohm/10ms
Garantie 1 jaar

 
Dit is een y-kabel met 3 einden van een mannelijke stop van OBD2, een vervanging Hyundai en de vrouwelijke schakelaar van Kia OBD2 met schot en een gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2.
 
De gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 OBDII J1962 is met kwaliteits draaglijke KET terminals, wat geschikter is voor een test of een kenmerkend milieu waar de apparaten gestopt vaak en afgesloten zijn.
 
Het Mannetje van OBD2 OBDII aan Hyundai en het Wijfje van Kia OBD2 en de Vrouwelijke Y Kabel van OBD2 met Schot 0
 
Overmolded plastic injectiedeel op de einden van vrouwelijke 16-speld OBD2 OBDII en de mannelijke schakelaars maakt de kabel uit rechtstreeks komen.

 

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan Hyundai en het Wijfje van Kia OBD2 en de Vrouwelijke Y Kabel van OBD2 met Schot 1

 

Wij kunnen verschillende overmolds voor de einden van de vrouwelijke en mannelijke schakelaars van OBD2 maken OBDII. Als u niet van overmolds op de einden van de vrouwelijke en mannelijke schakelaars van OBD2 OBDII zoals aangetoond in de beelden houdt of u uw eigen overmold met het embleem van uw bedrijf zou willen hebben of u speciale toepassingsvereisten hebben, kunnen wij en wij hebben de capaciteit om een nieuwe overmold te maken voor u met redelijke last. Voorts kunnen wij het kostenloos zelfs maken zolang de ordehoeveelheid 5000 PCs of meer is.

 


Speldtaak of speld uit
 
De speldtaak of de speld kan uit als dit zijn:

 

OBD2 mannelijke stop Hyundai en de vrouwelijke schakelaar van Kia OBD2 de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2
1 1 /
2 2 2
3 3 /
4+5 4+5 4+5
6 6 6
7 7 7
8 8 /
9 9 /
10 10 10
11 11 /
12 12 /
13 13 /
14 14 14
15 15 15
16 16 16

 
In verband met deze speld uit, speld 4 en speld 5 van mannelijke OBD2 OBDII en de vrouwelijke schakelaars worden verbonden samen met een korte draad. De zwarte draad in de belangrijkste kabel wordt verbonden met Speld 4 of Speld 5. Er zijn 9 getelegrafeerde spelden, maar er zijn 8 draden van 26AWG in de kabel van de mannelijke stop van OBD2 aan de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2. Alle 16 spelden van de mannelijke stop van OBD2 aan Hyundai en de vrouwelijke schakelaar van Kia worden OBD2 getelegrafeerd, zodat zijn er 16 draden van 26AWG in de kabel van de mannelijke stop van OBD2 aan Hyundai en de vrouwelijke schakelaar van Kia OBD2.
 
De speldtaak of de speld kan uit ook als dit zijn:

 

OBD2 mannelijke stop Hyundai en de vrouwelijke schakelaar van Kia OBD2 de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2
1 1 1
2 2 2
3 3 3
4 4 4
5 5 5
6 6 6
7 7 7
8 8 8
9 9 9
10 10 10
11 11 11
12 12 12
13 13 13
14 14 14
15 15 15
16 16 16


In verband met deze speld uit, worden alle 16 spelden van de mannelijke en vrouwelijke schakelaars van OBD2 OBD getelegrafeerd, zodat zijn er 16 draden van 26AWG in beide kabels.
 
De speldtaak of de speld kan uit ook volgens uw behoeften worden aangepast. Als er geen behoefte aan meer te verbinden spelden is, stellen voor wij wij enkel de noodzakelijke spelden verbinden u wenst en de prijs lager kan zijn omdat de grondstof en de loonkosten lager zijn.
 
 
Toepassing
 
Deze y-kabel wordt gebruikt om telematica, IoV-apparaten, de apparaten van het vlootbeheer, de drijvers van OBD2 te verbinden GPS, KAN OBD2 programmeringshulpmiddelen, de stemmende hulpmiddelen van ECU of de stemmende hulpmiddelen van autoprestaties aan de 16-speld OBD2 van voertuigen vrouwelijke kenmerkende havens.

 

Deze Kabel van OBD2 OBDII Y staat havenverhuizing of verbinding van veelvoudige telematica of IoV-apparaten toe. Verwijder de origineel Hyundai en vrouwelijke kenmerkende haven van Kia OBD2 indien nodig uit zijn originele plaats met hulpmiddelen en neem dan de mannelijke stop van OBD2 aan het eind van deze kabel van OBD2 Y in de origineel Hyundai en vrouwelijke kenmerkende haven van Kia op OBD2. Installeer de vervanging Hyundai en de vrouwelijke schakelaar van Kia OBD2 aan de ene kant met schot van de y-einden terug naar de originele plaats van de vrouwelijke kenmerkende haven van OBD2 in de auto. Dan kunt u een een telematica of IoV-apparaat aan de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 aan de andere kant van de y-einden aansluiten. U kunt een andere telematica of stemmend apparaat aan de vrouwelijke schakelaar van OBD2 ook aansluiten die bij de originele plaats werd geïnstalleerd of dit OBD2 vrouwelijke schakelaar voor kenmerkend gebruik in de toekomst beschikbaar verlaat. Als u vervanging Hyundai en Kia OBD2 vrouwelijke die beschikbare schakelaar verlaat en dan het de telematica verbergt of IoV-apparaat aan de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 wordt aangesloten, dan zou niemand weten dat u deze apparaten hebt geïnstalleerd zonder het paneel te openen.
 
Deze kabel kan ook worden gebruikt om de kenmerkende apparaten van OBD2 of scanners of de lezers van de foutencode aan te sluiten (met de aangewezen software).
 
 
Het verzenden van een onderzoek
 
Als u geen tijd hebt gevonden of gehad om OBD2 OBDII, de kabels van J1939 of J1708-, adapters of schakelaars in onze website te zoeken, voel vrij om ons te laten weten welke OBD2 OBDII, kabels van J1939 of J1708-, adapters of schakelaars u door een onderzoek nodig hebt (als u een beeld, gelieve het in het onderzoek hebt) te verzenden vast te maken. Wij kunnen om het even welke OBD2 OBDII, kabels van J1939 of J1708-, adapters of schakelaars voor u ook aanpassen.

 

Skype: orchard.guo (op om het even welk ogenblik aan contact)
 

 

Contactgegevens
Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613699767964

Direct Stuur uw aanvraag naar ons