De Technologieco. van Shenzhenjelinn, Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd.

Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd. Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd. Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd.
fabriek 3 fabriek 2 Fabriek 1
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Jelinn of OEM
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 10 million-13 million
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Shenzhenjelinn, Ltd, dat in 2013 wordt opgericht, wordt toegewijd aan zich het ontwikkelen, productie en marketing J1939 Deutsch 9 speld, OBD2 OBDII J1962 en J1708 Deutsch 6 speldkabels, adapters, schakelaars, contactdozen, stoppen, vergaarbakken en bijlagen voor GPS-drijvers, ELDs, andere telematica, apparaten van het vlootbeheer, kenmerkende apparaten, M2M-apparaten en ECU-prestaties stemmende hulpmiddelen.

 

Jelinn bezit een volledige reeks materiaal om zoals injectie het vormen machines, scherp-dradenmachines, schilmachines, eind plooiende machines, kabel uitvoerige het testen machines, koppelende en unmating kracht etc. te ontwikkelen te vervaardigen en te testen het testen machines, het verouderen machines, nevelmachines, schommeling het testen machines. Wij maakten tot plastic vormen van J1939 Deutsch 9 speld, OBD2 OBDII J1962 en J1708 Deutsch 6 speldschakelaars, contactdozen, stoppen, vergaarbakken en bijlagen door ons.

 

Jelinn neemt zijn doel bij constante technologische innovatie, en de ontwikkeling van het productievermogen. Het R&D-team van Jelinn wordt samengesteld uit verfijnde deskundigen en ingenieurs met jaren van ervaring in deze industrie. Jelinn kan de gehele verbindingsoplossingen volgens de eisen van klanten verstrekken.

 

De niet compromitterende kwaliteit is meest fundamentele activa van Jelinn de. Wij werden goedgekeurd door ISO9001 kwaliteitsbeheersysteem en wij voeren de hele tijd het uit. Zijn producten worden vervaardigd met de striktste normen om aan internationale kwaliteit en milieunormen te voldoen. Wij kunnen de kabels en de adapters met uitstekende connectiviteit en duurzaamheid altijd maken.

 

Vandaag is Jelinn om één van de ervarenst en uitstekende fabrikanten in deze industrie gegroeid te zijn.

Contactgegevens
Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Orchard

Tel.: 86-136 9976 7964

Fax: 86-755-23720637

Direct Stuur uw aanvraag naar ons