De Technologieco. van Shenzhenjelinn, Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOBD2 y-Kabel

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan het Wijfje van Toyota OBD2 en Vrouwelijke de Splitsersy Kabel van OBD2

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan het Wijfje van Toyota OBD2 en Vrouwelijke de Splitsersy Kabel van OBD2

OBD2 OBDII Male to Toyota OBD2 Female and OBD2 Female Splitter Y Cable
OBD2 OBDII Male to Toyota OBD2 Female and OBD2 Female Splitter Y Cable OBD2 OBDII Male to Toyota OBD2 Female and OBD2 Female Splitter Y Cable

Grote Afbeelding :  Het Mannetje van OBD2 OBDII aan het Wijfje van Toyota OBD2 en Vrouwelijke de Splitsersy Kabel van OBD2 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: RoHS
Modelnummer: OBD2 OBDII
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 stuks
Prijs: Please email us for prices
Verpakking Details: PE zakken en dan kartons
Levertijd: 3-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Payoneer, Western Union, Paypal, L/C
Levering vermogen: 50.000 PC's per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Spelden van de mannelijke stop van OBD2: koper, vernikkeld of verguld Terminals van de vrouwelijke schakelaar van OBD2: koper, vernikkeld of verguld
De vrouwelijke schakelaar van Toyota OBD2: equivalent van origineel De gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2: norm, met KET-terminals
Het testen: 100% open, plotseling en juffrouw-draad het testen Het materiaal van overmolded deel: Pvc
Hoog licht:

De kabel van OBDII Y

,

De kabel van Toyota OBD2 Y

,

De kabel van Toyota J1962 Y

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan het Wijfje van Toyota OBD2 en Vrouwelijke de Splitsersy Kabel van OBD2
   
 
Specificatie

 

OBD2 mannelijke stop norm, 12V/24V
Spelden van de mannelijke stop van OBD2 koper, vernikkeld of verguld
Overmold van de mannelijke stop van OBD2 rechtstreeks
De vrouwelijke schakelaar van Toyota OBD2 equivalent van origineel
De gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 norm, met KET-terminals
Terminals van de vrouwelijke schakelaars van OBD2 koper, vernikkeld of verguld
Overmold van de vrouwelijke schakelaar van OBD2 rechtstreeks
Het materiaal van overmolded deel Pvc
Kabelvorm ronde
Draad 26AWG, zuiver koper
Materiaal van de mannelijke en vrouwelijke schakelaars van OBD2 PA66
Speldtaak of speld uit aangepast
Kabellengte aangepast
Contactweerstand 3 ohmmax.
Isolatieweerstand 5M ohm min.
Het werk Temperatuur −25℃ ~ +85℃
Het testen 100% open, plotseling en juffrouw-draad het testen
Testend Voltage DC300V 5M ohm/10ms
Garantie 1 jaar

 
Dit is een y-kabel met 3 einden van een mannelijke stop van OBD2, een vrouwelijke schakelaar van vervangingstoyota OBD2 en een gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2.

 

Er is een hiaat op het schot in het midden van de mannelijke stop van OBD2 OBDII. Dit soort de mannelijke stop van OBD2 kan met de vrouwelijke havens van OBD2 van 24V/12V-voertuigen worden verbonden.

 

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan het Wijfje van Toyota OBD2 en Vrouwelijke de Splitsersy Kabel van OBD2 0

 

Overmolded plastic injectiedeel op de einden van vrouwelijke 16-speld OBD2 OBDII en de mannelijke schakelaars maakt de kabel uit rechtstreeks komen.

 

Het Mannetje van OBD2 OBDII aan het Wijfje van Toyota OBD2 en Vrouwelijke de Splitsersy Kabel van OBD2 1

 

Wij kunnen verschillende overmolds voor de einden van de vrouwelijke en mannelijke schakelaars van OBD2 maken OBDII. Als u niet van overmolds op de einden van de vrouwelijke en mannelijke schakelaars van OBD2 OBDII zoals aangetoond in de beelden houdt of u uw eigen overmold met het embleem van uw bedrijf zou willen hebben of u speciale toepassingsvereisten hebben, kunnen wij en wij hebben de capaciteit om een nieuwe overmold te maken voor u met redelijke last. Voorts kunnen wij het kostenloos zelfs maken zolang de ordehoeveelheid 5000 PCs of meer is.

 
De gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 OBDII J1962 is met kwaliteits draaglijke KET terminals, wat geschikter is voor een test of een kenmerkend milieu waar de apparaten gestopt vaak en afgesloten zijn.
 
Het Mannetje van OBD2 OBDII aan het Wijfje van Toyota OBD2 en Vrouwelijke de Splitsersy Kabel van OBD2 2
 


Speldtaak of speld uit
 
De speldtaak of de speld kan uit als dit zijn:

 

OBD2 mannelijke stop De vrouwelijke schakelaar van Toyota OBD2 de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2
1 1 /
2 2 2
3 3 /
4 4 /
5 5 5
6 6 6
7 7 7
8 8 /
9 9 /
10 10 10
11 11 /
12 12 /
13 13 /
14 14 14
15 15 15
16 16 16

 
In verband met deze speld uit, wordt de zwarte draden in beide ronde kabels verbonden met Speld 5 van van de mannelijke en vrouwelijke schakelaars van OBD2 OBDII. Er zijn 8 getelegrafeerde spelden, zodat zijn er 8 draden van 26AWG in de ronde kabel van de mannelijke stop van OBD2 aan de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2. Alle 16 spelden van de mannelijke stop van OBD2 aan de vrouwelijke schakelaar van Toyota worden getelegrafeerd, zodat zijn er 16 draden van 26AWG in de kabel van de mannelijke stop van OBD2 aan de vrouwelijke schakelaar van Toyota OBD2.
 
De speldtaak of de speld kan uit ook als dit zijn:

 

OBD2 mannelijke stop De vrouwelijke schakelaar van Toyota OBD2 de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2
1 1 1
2 2 2
3 3 3
4 4 4
5 5 5
6 6 6
7 7 7
8 8 8
9 9 9
10 10 10
11 11 11
12 12 12
13 13 13
14 14 14
15 15 15
16 16 16


In verband met deze speld uit, worden alle 16 spelden van de mannelijke en vrouwelijke schakelaars van OBD2 OBD getelegrafeerd, zodat zijn er 16 draden van 26AWG in beide ronde kabels.
 
De speldtaak of de speld kan uit ook volgens uw behoeften worden aangepast. Als er geen behoefte aan meer te verbinden spelden is, stellen voor wij wij enkel de noodzakelijke spelden verbinden u wenst en de prijs lager kan zijn omdat de grondstof en de loonkosten lager zijn.
 
 
Toepassing
 
Deze y-kabel wordt gebruikt om telematica, M2M-apparaten, de apparaten van IoV (Internet van Voertuigen), de apparaten van het vlootbeheer, de drijvers van OBD2 te verbinden GPS, KAN OBD2 programmeringshulpmiddelen, de stemmende hulpmiddelen van ECU of de stemmende hulpmiddelen van autoprestaties aan havens van OBD2 van voertuigen de vrouwelijke kenmerkende.

 

Deze Kabel van OBD2 OBDII Y staat havenverhuizing of verbinding van veelvoudige telematica of IoV-apparaten toe. Verwijder de originele vrouwelijke kenmerkende haven van Toyota OBD2 indien nodig uit zijn originele plaats met hulpmiddelen en neem dan de mannelijke stop van OBD2 aan het eind van deze kabel van OBD2 Y in de originele vrouwelijke kenmerkende haven van Toyota op OBD2. Installeer aan de ene kant de vrouwelijke schakelaar van vervangingstoyota OBD2 van de y-einden terug naar de originele plaats van de vrouwelijke kenmerkende haven van OBD2 in de auto. Dan kunt u een een telematica of IoV-apparaat aan de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 aan de andere kant van de y-einden aansluiten. U kunt een andere telematica of stemmend apparaat aan de vrouwelijke schakelaar van OBD2 ook aansluiten die bij de originele plaats werd geïnstalleerd of dit OBD2 vrouwelijke schakelaar voor kenmerkend gebruik in de toekomst beschikbaar verlaat. Als u vervanging Toyota OBD2 vrouwelijke die beschikbare schakelaar verlaat en dan het de telematica verbergt of IoV-apparaat aan de gemeenschappelijke vrouwelijke schakelaar van OBD2 wordt aangesloten, dan zou niemand weten dat u deze apparaten hebt geïnstalleerd zonder het paneel te openen.
 
Deze kabel kan ook worden gebruikt om de kenmerkende apparaten van OBD2 of scanners of de lezers van de foutencode aan te sluiten (met de aangewezen software).
 
 
Het verzenden van een onderzoek
 
Als u geen tijd hebt gevonden of gehad om OBD2 OBDII, 9-speld J1939 of 6-speld J1708 kabels, adapters of schakelaars in onze website te zoeken, vrij voelen om ons te laten weten welke OBD2 OBDII, 9-speld J1939 of 6-speld J1708 kabels, adapters of schakelaars u door een onderzoek nodig hebt (als u een beeld, gelieve het in het onderzoek hebt) te verzenden vast te maken. Wij kunnen om het even welke OBD2 OBDII, 9-speld J1939 of 6-speld J1708 kabels, adapters of schakelaars voor u ook aanpassen.

 

Skype: orchard.guo (op om het even welk ogenblik aan contact)
 

 

Contactgegevens
Shenzhen Jelinn Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613699767964

Direct Stuur uw aanvraag naar ons